Clearance SALE Baju Melayu Kanak-kanak ,Kurung Peplum dan Jubah Dress Lycra Kanak-kanak






Mencari Baju Melayu kain tshirt Cotton untuk kanak-kanak yang selesa,serap peluh dan anak suka pakai ?
Mencari Baju kurung Peplum kain tshirt dan Jubah Dress Lycra untuk kanak-kanak?

 Ramai ibu dah cuba Baju Melayu Emaan sejak tahun 2013, yang menggunakan kain cotton tshirt 100%. memang best dan setiap tahun beli lagi!

Leher teluk belanga pakaian tradisi, simple dan mudah urus, serta selesa untuk digayakan oleh si comel siang hingga malam.
 Baju kurung peplum kain cotton tshirt 100% juga ada.
dan Dan Jubah Lycra Adnee- Dress Flowy bak Princess percuma satu set Instant Shawl (soft awning / syria )


 ==================== ====================

 HARGA ASAL: RM59 -Rm69 /sepasang

 SALE SALE SALE!

Hanya Rm45 -RM55 sepasang.
pos Rm6 semenannung /Rm10 ke SS.

 Jimat RM14 sepasang!
 ===================== =====================

 Selagi stok masih ada! Untuk Menempah,
Lawati FB kami
https://www.facebook.com/BajuMelayuKanakkanak
https://www.facebook.com/BajuMelayuKanakkanak
https://www.facebook.com/BajuMelayuKanakkanak


atau,terus klik link bawah utk message ke FB kami:


 sila PM "BAJU MELAYU" atau PEPLUM atau JUBAH LYCRA ke

 >https://www.facebook.com/messages/BajuMelayuKanakkanak/
>https://www.facebook.com/messages/BajuMelayuKanakkanak/
>https://www.facebook.com/messages/BajuMelayuKanakkanak/


jika kesuntukan masa,WHATSAPP kepada Puan Hanis
011 3233 4843
011 3233 4843
011 3233 4843

Selamat berbaju baru (^___^)

NAK INTERIOR DESIGN PERCUMA?

kawan-kawan,nak ajak join contest interior design utk 10 pemenang secara random,berpeluang menang servis ID utk 1 ruang...

Posted by Hanis Kamis on Friday, 19 February 2016

Cara mudah basuh cloth diaper

Cara basuh cloth diaper yang mudah,bilas cloth diaper, basuh cloth diapers dengan mesin sahaja.


Anda ibu bapa yang berminat dengan cloth diapers,
tapi risau memikirkan kena basuh pee dan poopoo anak?

(^____________^)

kami pun fikir begitu dulu
tapi lepas gunakan-alah bisa tegal biasa,
encik suami saya pun boleh tolong sambil dukung anak tauuu (^___^)

mudah sangat
anggaplah kita bersusah-susah sikit (sikit je-sebab basuh dengan mesin juga ..heehee)
demi anak-anak tercinta, dan
jadi asbab Allah lembutkan hati mereka untuk sayang dan kasih kan kita lebih esok-esok nanti



CLOTH DIAPER QQ Baby-ready untuk pos 9hb APRIL 2015

CLOTH DIAPER QQ Baby
Cloth diaper comel danmurah,mampu milik untuk bayi / baby newborn dan kanak-kanak.
-ready untuk pos 9hb APRIL 2015
Tahukah tuan puan,anak kami yang pertama bercloth diaper sejak 2008 hingga sekarang baby ke 4,
masih gunakan cloth diapers.
JIMAT?
semestinya.

MUDAH?
bilas dulu,dan kemudian basuh dengan washing machine aje (^___^)
Sangat mudah,

sekarang ada stok baru,cloth diaper comel beserta 2 insert dalam setiap set.
=============================
harga setiap unit bercorak; RM26
warna plain- Rm20
POslaju Rm6 satu unit (SM)
atau Rm10 ke SS
kos pos tambahan Rm3 untuk setiap tambahan unit
---------------------------
NAK ORDER?
mohon Inbox ke message kami gambar corak /warna cloth diaper tuan puan berminat,
dan kami akan maklumkan stok.
cepat ye, boook dan bayar,
stok makin susut.
kerana GST,makin ramai berlaih ke cloth diaper untuk lebih jimat!
ATAU
WHATSAPP KE Puan Hanis-+6011 3233 4843 gambar cloth diaper sekarang!
Corak / warna pilihan :

 Rainbow Speckles

 Penguin


 Rainbow Loves

 Contrast Loves

 Little Town


 Purple Spider

 Striking Green

 Dusty Pink

 Striking Pink

 Leaf Green

 Dusty Purple

 Black Speckles

Brown Giraffe

Sejak pelaksanaan GST ini, ramai yang mula beralih kepada cloth diaper untuk lebih ekonomi dan penjimatan.
Jadi,jika tuan puan mahu order, ceapt-cepat hubungi kami ya




---------------------------
NAK ORDER?
mohon Inbox ke message kami gambar corak /warna cloth diaper tuan puan berminat,
dan kami akan maklumkan stok.
cepat ye, boook dan bayar,
stok makin susut.
kerana GST,makin ramai berlaih ke cloth diaper untuk lebih jimat!
ATAU

WHATSAPP KE Puan Hanis-+6011 3233 4843 gambar cloth diaper sekarang!






Islamik Ipad 30 juzuk - Ready Stock retail dan Borong



Assalamualaikum ibu ayah,



Islamik Ipad kembali lagi,kini dengan versi 30 juzuk AlQuran,masyaAllah.

Islamik Ipad murah untuk ajar anak cepat membaca Alquran antara mainan terlaris jualan nya.Bacaan dalam Islamik Ipad ini, bile tekan butang-butang timbul tu ,akan ada bacaan oleh dewasa,dan diikuti suara kanak-kanak repeat. bagus untuk hafazan.

HARGA?

Islamik Ipad 30 juzuk ini murah aje,
hanya RM40 satu unit,
termasuk poslaju semnanjung
atau RM55 dengan poslaju ke Sabah / Sarawak.

----------------------------------------------------------------------





Nak dapat harga promosi hebat?

PAKEJ BAYI BIJAK ALIF BA TA & IPAD 30 juzuk

Belian Pakej Lengkap untuk bayi ini,

hanya RM80 dengan pos semenanjung
atau RM85 dengan pos semenanjung

PERCUMA - 3 POSTER ALIF BA TA bernilai RM10 !







Untuk Islamik Ipad 30 Juzuk Borong~Minimum order 10 unit keatas.Lebih banayak anda borong.lebih murah !




NAK ORDER?

Order melalui FB Smiley Bear Shop hanya dengan klik link inbox kami DISINI
atau SMS/ Whatsapp di 011.3233.4843 (Puan Hanis Kamis)






Set Anak Bijak Membaca Alif Ba Ta & Perkataan Pertama



Salam ibu ayah semua,
Terasa susahnya nak ajar anak tertarik dan suka belajar alif ba ta?
Anak asyik mengelat,mengantuk,mengeluh,bosan bila duduk belajar Alif Ba Ta?
Tetiba jugak dia nak pegi bilik air, penat, garu sana sini,,mata pandang ke dinding,lantai dan semualah objek sekitar, tapi bukan Muqaddam?

Tak mengapa,
Ustaz Don kata, belajar hal agama ini memang berat.
kita pun mudah bosan, apatah lagi anak kecil yang 90% otaknya dipenuhi aktiviti BERMAIN lagi best! (^_^)


Set baru ini,InsyaAllah membantu anak kita belajar asas huruf alif ba ta dan baris-baris dalam buku besar dan warna warni! Satu muka satu huruf besar....sesuai untuk belajar seorang atau berkumpulan dengan ibu/ayah/ guru dan anak/ murid beramai-ramai.
Buku Kamus kulit tebal dari kulit hingga halaman dalamnya, bergambar penuh,warna warni dan di sisinya disenaraikan perkataan beserta gambar objek untuk belajar perkataan dan cari objek dalam gambar besar.Seronok bermain dengan anak-anak..ada pelbagai kategori gambar, anak pasti khusyuk dan bangga bila ibu ayah/guru puji Pandainyaaaa Anak Abah dan ibu cari gambar.

Whiteboard mini?
lepas belajar huruf alif ba ta, kita buat aktiviti menulis pula (^_^)
ulisan huruf alif ba ta dengan garisan titik-titik di depan dan belakang board memudahkan anak mngikut,belajar menulis,memegang pen dan menghafal rupa bentuk huruf alif hingga ya.

Dapatkan Set Anak Cepat Bijak Alif Ba Ta dan Perkataan Pertama!
Dalam set ini, ada;

1 Buku Bijak Alif Ba Ta
1 Buku Kamus kulit Tebal : Sayangku Cepat Pandai- Perkataan Pertama
1 Mini Whiteboard Marker Alif Ba Ta

------------------------------

Harga asal RM54,
dengan Poslaju Semenanjung  / RM60 ke Sabah Sarawak.


DISKAUN PAKEJ!  kini hanya RM50 dengan pos semenanjung, dan RM56 ke Sabah / Sarawak.

-------------------------------

Jangan risau anak tidak boleh terus pandai sebut atau hafaz.
kita usaha ajar,
biarkan serap dalam otak dan hati mereka sentiasa,
ajar 5 minit setiap sesi, 2-3 kali sehari waktu lapang,waktu bermain,waktu bergurau guling-guling (^_^)

insyaAllah, suatu hari,pasti anda terkejut,kebolehan mereka menyebut,mengenal malah mungkin lebih cepat tangkap dalam kelas bila bersama kawan-kawan yang baru belajar!


------------------------------------

Untuk order sekarang,

SMS " Bijak ABATA dan Kamus 50 " ke 013.3080.397 sekarang!

atau PM di inbox kami ,di link ini di facebook kami
https://www.facebook.com/SmileyBearShop




hanya order melalui SMS / PM di message inbox FACEBOOK SMILEY BEAR SHOP  sahaja,kami akan berikan offer istimewa ini.

------------------------------

Harga asal RM54,
dengan Poslaju Semenanjung  / RM60 ke Sabah Sarawak.


DISKAUN PAKEJ!  kini hanya RM50 dengan pos semenanjung, dan RM55 ke Sabah / Sarawak.

-------------------------------

Dapatkan sekarang,
Dapatkan percuma buku Warna Jawi terhad kepada 10 order pertama!




APPLE Learning Alquran - teman anak bermain dan tidur
















Saya sentiasa mahukan anak saya ditemani bacaan AlQuran
tapi ada masanya, nak buka laptop or computer tak sempat,
nak play VCD bacaan Alquran, VCD anak tukar VCD kartun dia, dah kemana pulak dicampak,nak kena cari,
Nak play MP3 di henfon, bateri nak habis, sayang pulak nanti nak travel takde tempat charge,
penyelesaiannya? tak perlu pasang?

Tidakkkkk..jangan biarkan hari anak berlalu tanpa mendengar bacaan ALQuran,walaupun hanya surah pendek dari Juz Amma.
Bukan kah ketika mengandungkan anak, kita usaha membaca AlQuran,dengar bacaan Alquran ketika membuat kerja, takkan lepas anak lahir, nak berhenti sebab "tak cukup masa"?





Adakah Anak anda bawah 3 tahun? sukakan perasaan sejuknya perut ibu mengandung, apabila anak anda bermain dengan tenang & ceria dan tidur nyenyak ditemani bacaan AlQuran dan Doa?

Ohh, kami faham perasaan itu!
Anda tidak perlu gadget mahal,dapatkan APPLE Learning Alquran ini sekarang!
Sebagai seorang mama & abah, kami sentiasa berusaha untuk memudahkan ibu ayah sekalian untuk mendapatkan gadget bermanfaat buat si Comel pada harga berpatutan.

Menjadi impian kami, anak-anak kecil dibesarkan dengan suasana Islam, menerapkan alunan bacaan AlQuran ke hati dan minda anak-anak, kerana sesungguhnya manfaat kebaikan ayat AlQuran ini terlalu banyak! Yang saya pasti, ibu bapa sekalian lebih faham kesannya positif pada anak. Antara nya:

---------------------------------------------------------------------------------


Info dari : Khalifah Alhidayah
Dr. Al Qadhi, melalui penelitiannya yang panjang dan serius di sebuah klinik di Florida Amerika Syarikat, berjaya membuktikan hanya dengan mendengar bacaan ayat-ayat Al-Quran,


1. seorang Muslim baik mereka yang fasih berbahasa Arab ataupun bukan, dapat merasakan perubahan fisiologi yang sangat besar.

2. Bunyi yang bergerak dari telinga ke otak akan memberi kesan kepada sel-sel otak. Saintis baru-baru ini mendapati bahawa bunyi dari bacaan Al Quran mempunyai kuasa penyembuhan yang menakjubkan. Membaca Al-Quran mempunyai kesan menakjubkan pada sel-sel dan mampu mengembalikan keseimbangan mereka, otak adalah organ yang mengawal badan dan daripadanya perintah datang ke seluruh organ-organ badan terutama sistem imun. 
3.Penurunan kemurungan, kesedihan, memperoleh ketenangan jiwa, mengubati berbagai macam penyakit merupakan pengaruh umum yang dirasakan oleh orang yang terlibat dalam penyelidikan beliau. Penemuan doktor psikologi ini tidak menentu. 
Penelitiannya ditunjang dengan bantuan peralatan elektronik terbaru untuk mengesan tekanan darah, degupan jantung, ketahanan otot, dan ketahanan kulit terhadap aliran elektrik. 
4. Satu sel kanser meletup dengan menggunakan frekuensi bunyi bacaan dari Al Quran sahaja! Itulah sebabnya membaca Al-Quran mempunyai kesan yang hebat untuk merawat kanser merbahaya dan penyakit yang tidak boleh diubati!


5. Dari hasil uji kajinya dia membuat kesimpulan, bacaan Al-Quran berpengaruh besar hingga 97% dalam melahirkan ketenangan jiwa dan penyembuhan penyakit. Kajian Dr. Al Qadhi ini diperkuatkan pula oleh kajian lain yang dilakukan oleh doktor yang berbeza. Dalam laporan sebuah kajian yang disampaikan dalam Persidangan Perubatan Islam Amerika Utara pada tahun 1984, disebutkan, Al-Quran terbukti mampu mendatangkan ketenangan sehingga 97% bagi mereka yang mendengarkannya.

6. Molekul air membentuk perubahan apabila terdedah kepada bunyi. Bunyi amat memberi kesan kepada air yang kita minum. Jika anda membaca Al-Quran di atas air, ciri-ciri air akan berubah dan ia akan membawa kesan Al-Quran kepada setiap sel dalam badan yang menyebabkan penyembuhan.
 Kesimpulan hasil uji kaji tersebut diperkuatkan lagi oleh kajian Muhammad Salim yang diterbitkan oleh Universiti Boston. Objek penelitiannya terhadap 5 orang sukarelawan yang terdiri dari 3 lelaki dan 2 wanita. Kelima orang tersebut tidak tahu bahasa Arab dan mereka pun tidak diberi tahu bahawa yang akan diperdengarkannya adalah Al-Qur'an. 
7. Virus dan kuman juga bergetar dan sangat dipengaruhi oleh getaran bunyi terutama bunyi Al-Quran, ia menghalang mereka dan pada masa yang sama meningkatkan aktiviti sel-sel sihat dan menghidupkan sel-sel yang terganggu supaya menjadi sedia untuk melawan virus dan kuman. 
Kajian yang dilakukan sebanyak 210 kali ini terbahagi dua sesi, yakni membacakan Al-Qur'an dengan tartil dan membacakan bahasa Arab yang bukan dari Al-Qur'an.  
8. Kesimpulannya, responden mendapatkan ketenangan sampai 65% ketika mendengar bacaan Al-Qur'an dan mendapatkan ketenangan hanya 35% ketika mendengar bahasa Arab yang bukan dari Al-Qur'an.
9. Al-Qur'an memberikan pengaruh besar jika diperdengarkan kepada bayi. Hal tersebut diungkapkan Dr. Nurhayati dari Malaysia dalam Seminar Kaunseling dan Psikoterapi Islam di Malaysia pada tahun 1997.
10. Gambar sebenar sel darah yang telah didedahkan kepada bunyi dan mula berubah medan elektromagnet di sekitarnya, bunyi bacaan Al Quran mengubah maklumat sel ini dan menjadikan ia lebih mampu melawan virus dan kecacatan Akibat daripada penyakit malignan.

10. Menurut kajian, bayi yang berusia 48 jam yang kepadanya diperdengarkan ayat-ayat Al-Qur'an dari tape recorder menunjukkan respons tersenyum dan menjadi lebih tenang. 
Sungguh suatu kebahagiaan dan merupakan kenikmatan yang besar, kita mempunyai Al-Qur'an. Selain menjadi ibadah dalam membacanya, bacaannya memberikan pengaruh besar bagi kehidupan jasmani dan rohani kita.



----------------------------------------------------------------

baiklah, setelah mengetahu kebaikan bacaan AlQuran,
kita kenali apakah APPLE LEARNING ALQURAN ini?
 Apple Learning AlQuran Machine ini,
-anak mudah nak pegang sebab saiz besar tapak tangan dewasa dan ringan, jadi mudah untuk anak pegang atau gantung dengan tali yang desertakan di katil,stroller mahupun di leher (dengan pengawasan dewasa)
- material plastik,tidak mudah rosak jika jatuh dari pegangan anak
-warna ceria (hijau,oren dan kuning) serta button besar untuk anak mudah tekan
-fungsi lock function dengan menekan button kelima lebih 5 saat
-lebih 50 jenis bacaan (Surah , Doa, Sebutan Solat, Nasyid)
-button perlbagai bentuk
-lampu projektor berbentuk bulan dan bintang untuk pasang dalam bilik waktu malam
-button pertama & kedua untuk + atau - volume (tekan lebih 3 saat)




Bagaimana anda boleh gunakannya?
- menemani anak dengan bacaan AlQuran,solat, Nasyid dan doa sebaik bangun dari tidur waktu pagi
- mendodoi anak Syurga kita itu agar lebih mudah ditidurkan untuk Afternoon Nap
- buka ketika anak bermain
-ketika dalam kereta
-ketika berjalan di shopping compleks (volume boleh dikuat dan perlahankan)


Mahukah ibu ayah sekalian,
Kita biasakn anak menghafal lagu-lagu nasyid yang memuji kebesaran Allah dan kecintaan Islam & ibu bapa,
Mahukah ibu ayah sekalian
Basahkan bibir anak dan terapkan dalam hati mereka yang bersih dengan doa dan sebutan solat setiap hari, agar tidak janggal lagi dia menyebut tatkala tiba masa untuk belajar solat seusia 7 tahun nanti?


Bersama lah kita melaburkan sedikit untuk manfaat hingga akhirat ke Syurga yang kita impikan.
Apakah yang membuakan anda MESTI dapatkan Apple Learning AlQuran ini?
kerana ada 52 FUNGSINYA :

26 DOA HARIAN :
[♥]DOA SEBELUM TIDUR
[♥]DOA MASUK TANDAS
[♥]DOA KELUAR TANDAS
[♥]DOA SEBELUM WUDHU
[♥]DOA PAGI HARI
[♥]DOA SEBELUM MAKAN
[♥]DOA SOLAT JENAZAH
[♥] DOA MEMAKAI BAJU
[♥]DOA KELUAR RUMAH
[♥] DOA MASUK MASJID
[♥] DOA KELUAR MASJID
[♥]DOA NAIK KENDERAAN
[♥] DOA BERJUMPA SESAMA MUSLIM
[♥]DOA MENZIARAH ORG SAKIT
[♥]DOA KETIKA BERSIN
[♥]DOA KETIKA HUJAN
[♥]DOA MELIHAT CERMIN
[♥]DOA ZIARAH KUBUR
[♥]DOA BERBUAKA PUASA
[♥]DOA SEBELUM TIDUR
[♥]DOA PETANG HARI
[♥]DOA MASUK RUMAH
[♥]DOA KETIKA MENDAPAT MUSIBAH
[♥]DLL

16 SURAH PENDEK :

[♥]Al- Fatihah
[♥] Al-’Adiyat
[♥] Al -Qori’ah
[♥] Al -Takathur
[♥]Al-’asr
[♥]Al – Humazah
[♥] Al – Fill
[♥] Quraish
[♥] Al- Maun
[♥]Al – Kauthar
[♥]Al -Kafirun
[♥]An -Nasr
[♥]Al – Massad
[♥]Al- Ikhlas
[♥]Al- Falaq
[♥]An-Nas

DOA SOLAT:
[♥] Kalimat Tauhid
[♥]Syahadat
[♥]Adzan
[♥]Doa Sholat
[♥]Takbir awal sampai salam .

NASYID ANAK2
[♥]Thanks The parents
[♥] Love Allah and Love messanger
[♥] Ramadhan Is Cominng
[♥]The Full Mon Rose
[♥] The Ceed of the oneness Allah
[♥]Alphabet A-Z

Ada button Projektor Bulan dan bintang-Bintang di langit
[♥]dengan 3 pilihan warna lampu [♥]Merah [♥]Biru dan[♥] Hijau .

**Menggunakan Bateri AAA X 3
** Ada button On-Off
** Tips utk kekalkan play bacaan surah sahaja tidak tertukar fungsi lain walaupun buttoon lain di tekan, tekan lebih 3 saat button Projection utk lock bacaan surah agar play sentiasa.
** Tekan button + / - lebih 3 saat utk naik/ turunkan volume.

**OFFER : PERCUMA 3 BATTERY AAA drpd kami.



=============================

Apa lagi, jom la order sekarang juga!

SMS kod "APL"
ke 013.3080.397 untuk order sekarang!

atau email kami di : haniskamis@gmail.com
atau, PM inbox Facebook Smiley Bear Shop kami di link berikut:
https://www.facebook.com/SmileyBearShop/messages

Harga Pasaran: RM50
Harga kami: RM39 tanpa pos.
TETAPI...
Dapatkan APPLE LEARNING ALQURAN ini
hanya pada harga PROMOSI -  RM34 seunit dengan kod 
"APL34" 
atau RM40 termasuk kos poslaju ke semenanjung
atau RM45 termasuk kos pos ke sabah/sarawak

Promosi Belian 2 unit hanya RM75
termasuk Poslaju Semenanjung atau
RM80 ke Sabah Sarawak


jangan lupa, sertakan kod: "APL34"  utk dapatkan harga RM34 per unit ini
melalui SMS,PM inbox atau email

=============================


Ok, cara nak bayar pula..senang je..
Jika berminat, boleh buat bayaran ke akaun bank saya..

CIMB BANK
No Akaun: 1434 0005 040203
Nama:Hanis bt Kamis
Third Party Email: haniskamis@gmail.com

MAYBANK
No Akaun: 5621 8812 5745
Nama: Smiley Bear Enterprise
Third Party Email: haniskamis@gmail.com


Selepas bayar sms kepada 013-3080.397 maklumat pembayaran
(BANK ,date, time & trans.no)
dan nama, alamat penghantaran, dan phone no. untuk kami pos laju

Islamik Ipad Promosi SYAWAL -beli dua FREE POSLAJU Semenanjung






Islamik ipad,Promosi Syawal!

Belian 2 unit, RM80 , FREE poslaju semenanjug,
atau add RM7 ke Sabah Sarawak.
(Normal Price RM90 / RM100 SS)

Normal Price Belian satu unit, Rm40
kos poslaju semnanjung RM6 / RM10 ke Sabah Sarawak

Stok ready utk pos Jumaat 23hb @Selewatnya Isnin 26hb. 






Mendidik anak minat membaca alif ba ta, belajar doa,
solat mahupun surah-surah pendek sangat mencabar.
melihat anak ibu bapa lain, macam mudah sahaja mengajar,
boleh duduk menghadap buku lama-lama.

Bersabarlah ibu ayah (^_^)
Setiap anak tidak sama,
kita berusaha mendidik dengan cara lebih KREATIF, 
menggunakan mainan moden seperti Islamic Ipad ini,
setiap button mengeluarkan bunyi apabila ditekan, 
menjadikan anak mudah faham dan kenal huruf alif ba ta,
gerakan solat,surah,doa dan ABC malah perkataan asas dari alif ba ta dan ABC!

Lepas bermain, kita ajak mereka bermain dengan
 flashcard Alif Ba Ta seperti ini (KLIK SINI) , ataupun
gunakan buku Solat dengan Upin Ipin seperti ini (KLIK SINI)


Nak beli borong?
Belian borong Promosi minimum 6 unit 
(normal 10 unit-kos pos dikenakan minimum) 
SMS kami "Borong Islamic Ipad 6 Unit" ke 013.3080.397

Jadikan anak minat belajar .
Kita asuh anak cintakan asas didikan Islam sejak kecil,insyaAllah
mudah kita asuh dgn didikan Islam yang lebih hebat untuk anak syurga kita. 


Sms SEKARANG kod
" Ipad Syawal" ke 013-3080 397
utk dapatkan harga promos SYAWAL RM80 sahaja untuk 2 unit,
FREE poslaju smnnjung (NRP:RM90)

belian satu Unit, harga Asal Rm46 dgn poslaju SM /
RM50 ke Sbh Swak.

================



Jika berminat, boleh buat bayaran ke akaun bank saya..

MAYBANK
No Akaun: 5621 8812 5745 
Nama: Smiley Bear Enterprise
Third Party Email: haniskamis@gmail.com

CIMB BANK
No Akaun: 1434 0005 040203
Nama: HANIS BT KAMIS
Third Party Email: haniskamis@gmail.com

Selepas bayar sms kepada 013.3080.397
atau email kpd 
haniskamis@gmail.com  maklumat beriku:

 nama bank (maybank atau CIMB),
masa bayaran, jumlah bayaran,
nama produk,
nama penuh, alamat penghantaran, dan juga phone no untuk kami pos laju.. (^_^)

Arifbillah Habbatussauda berwajah baru dgn nombor KKM

Kami Team Altamis akan melebarkan da'wah memelihara akhlaq ini agar dapat dimudah dicapai seperti pil Paracetamol. Agen2 kami telah pun teguh bertapak di serata negara... Ampunkan kami, sebelum ini kami sentiasa sold out pre-order sebelum keluar dari kilang; dan mengambil tempoh kerinduan sementara menunggu edisi keluaran seterusnya. Insya Allah pengeluaran akan berjalan sistematik di masa mendatang.

Sekarang Ready stok untuk order,jangan tunggu hingga habis baru nak order (^_^)
RM36 sebotol, 60 biji.
kos pos RM6 utk 1-2 botol semenanjung /
RM10 Sabah Sarawak.

Special OFFER price utk 3 botol? SMS kod < AHS 3> kepada Puan Hanis di 013.3080.397



Amalan Tibb an-Nubuwwah resepi ori didatangkan dalam penampilan moden.
Basmalah 1X; Syahadah (3X senafas)
2 biji pagi, 2 biji malam

Kalau kedekut sangat pun buka sebiji kapsul dan campurkan saja dalam masakan seisi keluarga.

Umumnya tak ada pantang larang.
Mengandung boleh... baby baru lahir boleh... orang dalam ICU boleh... orang sihat boleh...
Orang bukan Islam pun boleh amalkan.

Satu je... orang yang pantang tak boleh makan AHS hanya lah orang berpuasa... ehehe.

Why not like this...
Kalau doktor kat hospital pun cucuk dan bedah sana sini belum jumpa penyakit...
Kalau perawat-perawat mengemukan bermacam diagnosis terhadap jenis penyakit tetapi yang nyatanya ... belum ada terapi kesembuhan yg menepati.

Cuba tawakkal pada anjuran Nabi dahulu; sementara berikhtiar berubat cara lain.

Altamis Habbatus Sauda
Badan Sihat - Akal Kuat

untuk testimonial pelanggan setia kami & seluruh ahli keluarga yang merasai khasiat makanan sunnah Nabi Muhammad SAW ini, layari facebook kami https://www.facebook.com/SmileyBearShop
atau
album testimoni: http://on.fb.me/N31EgY

AHS dengan packaging baru dan kotak baru berlabel MAL no daripa KKM






 Perbandingan Packagin baru dan lama.
Perubahan nama atas arahan KKM yang tidak mahu nama Illah terdapat pada produk, jadi team pengeluar perlu tukakan nama kepada ALTAMIS yang bermaksud Panglima. Sesungguhnya, ALTAMIS HABBATUSSAUDA bekerja bagaikan panglima dalam badan kita untuk mengenalasti masalah yang kita sendiri tidak tahu puncanya. Bukan kebanyakan penyakit berasal dari perut?



ALTAMIS Habbatussauda juga sesuai untuk ibu menyusu untuk memberi kesihatan,dan memperbanyakkan susu. Saya sendiri mengamalkan, hingga anak ketiga saya kini sudah berusia 2 tahun++ dan masih menyusu! Kami tidak perlukan gambar testimoni susu penuh peti ais kerana kami percaya, susu ibu mencukupi dengan izin dan Rahmat Allah atas ibu yang berusaha untuk mengikut keperluan bayi.."Supply dan demand". pastikan banyak menyusu bayi,barulah badan menerima signal untuk HASILKAN  lebih banyak susu ibu. Jgn malas mengepam,jangan malas direct feeding baby (^_^) Paling utama, jangan Malas berdoa, ALLAH sukakan hambaNya yang meminta-minta dan merayu pertolongan-Nya.



------------------------------

Sekarang Ready stok untuk order,jangan tunggu hingga habis baru nak order (^_^)
RM36 sebotol, 60 biji.
kos pos RM6 utk 1-2 botol semenanjung /
RM10 Sabah Sarawak.

Special OFFER price utk 3 botol? SMS kod < AHS 3> kepada Puan Hanis di 013.3080.397

Comelnyaaa ! Giraffe Storage Rack and Panda Storage Rack ( Storage Shelf )




Salam semua (^_^)

Anda mencari tempat cantik,comel untuk menyimpan mainan, barangan anak mahupun cloth diaper?Gunalah Giraffe Sorage Rack atau design Panda Storage Rack ini (^___^)
COMEL SANGAT!

Wah! confirm anak mama rajin kemas mainan nanti.
Pening Kepala Mainan anak BERSELERAK? Jangan risau, ajak anak kemas mainan ke tempat cantik-comel-warna-warni ini, pasti anak rasa seronok bermain dan mengemas Kembali
Ya! Sicomel Panda & Giraffe Storage Rack dapat membantu masalah anda ! 


Panda storage rack membantu

✔ Anak Mengemas Mainan Sendiri
✔ Mainan tersusun dalam box menarik pelbagai warna 
✔ Menjadikan ruang kediaman lebih kemas & teratur

 Kurang penat nak suruh anak kemas (^_^)

Tak perlu ibu ayah jadi tarzan, untuk minta tolong anak mengemas, atau, anda sendiri pun rasa seronok dan lebih mudah mengemas dengan kotak2 storage ini? Hehehe
==============================
HARGA
Market Price RM250 dgn pos,
Our Price? RM180 sahaja,
free pos (via Airpak).
tak suka AIRPAK? kami boleh guna pos daftar, tapi 3-14 hari ye

Jika berminat SILA SMS : "GIRAFFE " atau "PANDA" 
ke 013.3080.397 Pn.Hanis

atau PM inbox dihttps://www.facebook.com/SmileyBearShop/messages

==============================

PANDA STORAGE RACK























Panda Storage Terdiri daripada:


Panda Storage Rack (+ 9 storage box)
Ukuran Rak : 60 x40 x 60cm
Weight:  Approx. 10 kg
Material: MDF hard board,plastik box dan steel tube

P.s: Warna kotak storage:
1. (kotak biru Hijau+Kuning+Yellow)
atau
2. (kotak Red+Yellow+Blue)

~bergantung pada stok.







========================
GIRAFFE STORAGE RACK
========================





Giraffe Storage Rack Terdiri daripada

Panda Storage Rack (+ 8 storage box)
Ukuran Rak : 80 x30 x 83cm (lebar)
Weight:  Approx. 10 kgMaterial: MDF hard board,plastik box dan steel tube

------------------------------------------------------
Detail gambar produk:
------------------------------------------------------
Note: top shelf Green atau biru (tertakhluk pada stok yang tiba ye)








Gambar atas, Selepas siap dipasang (tanpa boxes) - GREEN TOPS SHELF






Gambar atas: Zoom in sikit dari belakang top shelf Giraffe yang comel itu - BLUE TOP SHELF


Saiz kotak





Kanak-kanak Riang dengan Giraffe Storage rack / Panda Storage Rack (*New)
==============================
HARGA==============================
Market Price RM250 dgn pos,
Our Price? RM180 sahaja,
free pos (via Airpak).

tak suka AIRPAK? kami boleh guna pos daftar, tapi 3-14 hari ye


Jika berminat SILA SMS : "GIRAFFE " atau "PANDA" 
ke 013.3080.397 Pn.Hanis

atau PM inbox di : <<  https://www.facebook.com/SmileyBearShop/messages >>

==============================

PEMBAYARAN :

Ok, cara nak bayar pula..senang je..
Jika berminat, boleh buat bayaran ke Salah Satu Akaun Di Bawah

CIMB BANK
No Akaun: 1434 0005 04020
Nama:Hanis bt Kamis
Third Party Email: haniskamis@gmail.com

MAYBANK
No Akaun: 5621 8812 5745
Nama: Smiley Bear Enterprise
Third Party Email: haniskamis@gmail.com

Selepas bayar ,inform via SMS kepada 013-3080.397 detail pembayran (Bank,date,time dan trans. no) serta info address dan juga phone no untuk kami pos laju (^_^)

Anda pasti gembira, anak pun suka (^_^)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...